Att inte tåla gluten; Svenska celiakiförbundet; 2012
Att inte tåla gluten; Svenska celiakiförbundet; 2012

Att inte tåla glutenUpplaga 2

av Svenska celiakiförbundet

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789172058620
  • Sidor: 40 st
  • Förlag: Gothia Fortbildning
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta. Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet. För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet. I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Att inte tåla gluten (2012)

I mars 2012 släpptes boken Att inte tåla gluten skriven av Svenska celiakiförbundet. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 40 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia Fortbildning som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Att inte tåla gluten på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Att inte tåla gluten (Upplaga 2)

Harvard

celiakiförbundet, S. (2012). Att inte tåla gluten. 2:a uppl. Gothia Fortbildning.

Oxford

celiakiförbundet, Svenska, Att inte tåla gluten, 2 uppl. (Gothia Fortbildning, 2012).

APA

celiakiförbundet, S. (2012). Att inte tåla gluten (2:a uppl.). Gothia Fortbildning.

Vancouver

celiakiförbundet S. Att inte tåla gluten. 2:a uppl. Gothia Fortbildning; 2012.