BeneBene; Mikael Andersson, Staffan Heimerson; 2009

BeneBene

av Mikael Andersson, Staffan Heimerson
Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten.

Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation.

Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!
Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten.

Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation.

Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!
Utgiven: 2009
ISBN: 9789197718066
Förlag: Mat & Vänner Förlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 134 st
Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten.

Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation.

Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!
Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten.

Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation.

Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)