Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen; My Feldt; 2018
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen; My Feldt; 2018

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen

av My Feldt

  • Utgiven: 2018
  • ISBN: 9789174246841
  • Sidor: 279 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.« Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss. My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen (2018)

I maj 2018 släpptes boken Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen skriven av My Feldt. Den är skriven på svenska och består av 279 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen på Studentapan och spara pengar.

Referera till Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen

Harvard

Feldt, M. (2018). Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen. Bonnier Fakta.

Oxford

Feldt, My, Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen (Bonnier Fakta, 2018).

APA

Feldt, M. (2018). Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen. Bonnier Fakta.

Vancouver

Feldt M. Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen. Bonnier Fakta; 2018.