Bra mat vid typ 2-diabetes; Carina Trägårdh Tornhill, Hannah Helgegren; 2014
Bra mat vid typ 2-diabetes; Carina Trägårdh Tornhill, Hannah Helgegren; 2014

Bra mat vid typ 2-diabetesUpplaga 1

av Carina Trägårdh Tornhill, Hannah Helgegren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789172059238
  • Sidor: 40 st
  • Förlag: Gothia Fortbildning
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Bra mat för en bra hälsa! Broschyren Bra mat vid typ 2-diabetes riktar sig till dig som har typ 2-diabetes och som behöver bli inspirerad till nya vanor genom goda råd och tips. Här får du lättillgänglig information om mat som är bra att äta när man har diabetes och hur olika näringsämnen påverkar ditt blodsocker. Du får även förslag på lättlagade recept och konkreta förändringar som kan hjälpa dig om du behöver gå ner i vikt. Författare är legitimerade dietisterna Hannah Helgegren och Carina Trägårdh Tornhill, Skånes universitetssjukhus SUS.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bra mat vid typ 2-diabetes (2014)

I maj 2014 släpptes boken Bra mat vid typ 2-diabetes skriven av Carina Trägårdh Tornhill, Hannah Helgegren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 40 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Gothia Fortbildning som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Bra mat vid typ 2-diabetes på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bra mat vid typ 2-diabetes (Upplaga 1)

Harvard

Tornhill, C. T. & Helgegren, H. (2014). Bra mat vid typ 2-diabetes. 1:a uppl. Gothia Fortbildning.

Oxford

Tornhill, Carina Trägårdh & Helgegren, Hannah, Bra mat vid typ 2-diabetes, 1 uppl. (Gothia Fortbildning, 2014).

APA

Tornhill, C. T., & Helgegren, H. (2014). Bra mat vid typ 2-diabetes (1:a uppl.). Gothia Fortbildning.

Vancouver

Tornhill CT, Helgegren H. Bra mat vid typ 2-diabetes. 1:a uppl. Gothia Fortbildning; 2014.