Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök; Håkan Johansson; 2015
Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök; Håkan Johansson; 2015

Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kökUpplaga 1

av Håkan Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789113063805
  • Sidor: 189 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd". I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd. Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten? "För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök (2015)

I mars 2015 släpptes boken Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök skriven av Håkan Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 189 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök på Studentapan och spara pengar.

Referera till Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, H. (2015). Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Johansson, Håkan, Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök, 1 uppl. (Norstedts, 2015).

APA

Johansson, H. (2015). Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Johansson H. Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök. 1:a uppl. Norstedts; 2015.