Det goda franska köket; Julia Child, Simone Beck, Louisette Berthholle; 2015
Det goda franska köket; Julia Child, Simone Beck, Louisette Berthholle; 2015

Det goda franska köket

av Julia Child, Simone Beck, Louisette Berthholle

  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789146226338
  • Sidor: 723 st
  • Förlag: Wahlström & Widstrand
  • Format: E-bok
  • Språk: Svenska

Om boken

I Julia Childs vid det här laget klassiska, för att inte säga ikoniska Det goda franska köket finns ALLT för den som vill lära sig laga mat på riktigt, ryggraden i fransk matlagning. Det är noggrant, passionerat och helt befriat från genvägar. Både vad gäller tid, råvaror och tillvägagångssätt. Vill man till exempel baka bröd, förklaras processen i inte mindre än 34 steg. Trodde du att en omelett var lätt ihopvispad? Efter 12 sidors omelettläsning inser man att det bara är att börja om helt från början. Det är långsamt, det är extremt detaljerat, och det ligger helt rätt i tiden! Det goda franska köket gavs ut för första gången 1960-talet. Den första svenska utgåvan kom 1980 och följdes sedan av flera utgåvor i olika format – alla är idag eftertraktade antikvariatsböcker. Lotta Lundgren har skrivit förordet till den nya utgåvan.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Det goda franska köket (2015)

I mars 2015 släpptes boken Det goda franska köket skriven av Julia Child, Simone Beck, Louisette Berthholle. Den är skriven på svenska och består av 723 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Wahlström & Widstrand som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Det goda franska köket på Studentapan och spara pengar.

Referera till Det goda franska köket

Harvard

Child, J., Beck, S. & Berthholle, L. (2015). Det goda franska köket. Wahlström & Widstrand.

Oxford

Child, Julia, Beck, Simone & Berthholle, Louisette, Det goda franska köket (Wahlström & Widstrand, 2015).

APA

Child, J., Beck, S., & Berthholle, L. (2015). Det goda franska köket. Wahlström & Widstrand.

Vancouver

Child J, Beck S, Berthholle L. Det goda franska köket. Wahlström & Widstrand; 2015.