Efterrätter, tårtor och godsaker; Jan Hedh; 2007
Efterrätter, tårtor och godsaker; Jan Hedh; 2007

Efterrätter, tårtor och godsaker

av Jan Hedh

  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789100115425
  • Sidor: 148 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Jan Hedh, internationellt känd konditormästare och chokladexpert, har samlat erfarenheter om desserter i trettio år. I Efterrätter, tårtor och godsaker delar han generöst med sig av sitt kunnande. Här hittar man klassiker som chokladmousse och marängsuisse, traditionellt svenska desserter som äppelpaj och saftkräm tillsammans med internationella godsaker som tiramisu och clafoutis. Allt provlagat och noga testat för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket. Efterrätter är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Efterrätter, tårtor och godsaker (2007)

I september 2007 släpptes boken Efterrätter, tårtor och godsaker skriven av Jan Hedh. Den är skriven på svenska och består av 148 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Efterrätter, tårtor och godsaker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Efterrätter, tårtor och godsaker

Harvard

Hedh, J. (2007). Efterrätter, tårtor och godsaker. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Hedh, Jan, Efterrätter, tårtor och godsaker (Albert Bonniers Förlag, 2007).

APA

Hedh, J. (2007). Efterrätter, tårtor och godsaker. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Hedh J. Efterrätter, tårtor och godsaker. Albert Bonniers Förlag; 2007.