Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed; Ann Fernholm; 2015
Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed; Ann Fernholm; 2015

Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhedUpplaga 1

av Ann Fernholm

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9788771582703
  • Förlag: Dansk Psykologisk Forlag
  • Språk: Danska

Om boken

2015 släpptes boken Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed skriven av Ann Fernholm. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på danska. Förlaget bakom boken är Dansk Psykologisk Forlag.

Köp boken Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed (Upplaga 1)

Harvard

Fernholm, A. (2015). Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed. 1:a uppl. Dansk Psykologisk Forlag.

Oxford

Fernholm, Ann, Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed, 1 uppl. (Dansk Psykologisk Forlag, 2015).

APA

Fernholm, A. (2015). Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed (1:a uppl.). Dansk Psykologisk Forlag.

Vancouver

Fernholm A. Et sødere blod : hvad 100 år med sukker har betydet for vores sundhed. 1:a uppl. Dansk Psykologisk Forlag; 2015.