Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie; Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen; 2013
Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie; Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen; 2013

Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie

av Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen

  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789171262585
  • Sidor: 143 st
  • Förlag: Max Ström
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta. Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete. Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie (2013)

I januari 2013 släpptes boken Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie skriven av Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen. Den är skriven på svenska och består av 143 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Max Ström.

Köp boken Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie på Studentapan och spara pengar.

Referera till Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie

Harvard

Moberg, K., Målevik, O. & Wettainen, S. (2013). Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie. Max Ström.

Oxford

Moberg, Karin, Målevik, Oscar & Wettainen, Stefan, Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie (Max Ström, 2013).

APA

Moberg, K., Målevik, O., & Wettainen, S. (2013). Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie. Max Ström.

Vancouver

Moberg K, Målevik O, Wettainen S. Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie. Max Ström; 2013.