Jag äter - och förblir smal; Michel Montignac; 2002
2 säljare

Jag äter - och förblir smal

av Michel Montignac
Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:

* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier

* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål

* undvik att småäta mellan målen

* se till att måltiderna är planerade och varierade

* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag

* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja

* undvik sötade drycker

* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid

* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt

* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet

Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:

* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier

* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål

* undvik att småäta mellan målen

* se till att måltiderna är planerade och varierade

* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag

* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja

* undvik sötade drycker

* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid

* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt

* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet

Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Utgiven: 2002
ISBN: 9789137116426
Förlag: Bokförlaget Forum
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 254 st
Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:

* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier

* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål

* undvik att småäta mellan målen

* se till att måltiderna är planerade och varierade

* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag

* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja

* undvik sötade drycker

* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid

* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt

* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet

Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:

* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier

* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål

* undvik att småäta mellan målen

* se till att måltiderna är planerade och varierade

* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag

* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja

* undvik sötade drycker

* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid

* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt

* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet

Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Begagnad bok
145 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
145 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar