Laga mat - Hur man gör och varför; Östen Dahlgren; 2001
Laga mat - Hur man gör och varför; Östen Dahlgren; 2001

Laga mat - Hur man gör och varförUpplaga 1

av Östen Dahlgren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789147057795
  • Sidor: 240 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Bok
  • Språk: Svenska

Om boken

Vad händer när vi lagar mat? En grundförutsättning för att bli en skicklig kock, professionellt eller hemma i köket, är att man vet vad man gör när man lagar mat och varför. Matlagningen är inte ett mysterium, det är ju egentligen bara fråga om vardagslivets fysik och kemi. Boken förklarar sammanhangen på ett lättbegripligt sätt och ger inblick i vad som händer med våra livsmedel vid olika tillagningsmetoder. Här ges också matlagningsråd med recept och kommentarer samt en mängd praktiska råd för behandling av livsmedel, förvaring, frysning m.m. Om författarna Östen Dahlgren är kemist och civilingenjör med lång erfarenhet som produktutvecklare på Findus. Han är f n huvudlärare i matlagningsteori vid Restauranghögskolan i Grythyttan.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Laga mat - Hur man gör och varför (2001)

I juni 2001 släpptes boken Laga mat - Hur man gör och varför skriven av Östen Dahlgren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 240 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Laga mat - Hur man gör och varför på Studentapan och spara pengar.

Referera till Laga mat - Hur man gör och varför (Upplaga 1)

Harvard

Dahlgren, Ö. (2001). Laga mat - Hur man gör och varför. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Dahlgren, Östen, Laga mat - Hur man gör och varför, 1 uppl. (Liber, 2001).

APA

Dahlgren, Ö. (2001). Laga mat - Hur man gör och varför (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Dahlgren Ö. Laga mat - Hur man gör och varför. 1:a uppl. Liber; 2001.