Måltids- och branschkunskap; Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem; 2020
endast ny

Måltids- och branschkunskap

av Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem
MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP är ett basläromedel för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri?. Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera. OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial. FÖR VEM? Materialet är framtaget för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri.? Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP är ett basläromedel för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri?. Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera. OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial. FÖR VEM? Materialet är framtaget för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri.? Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Utgiven: 2020
ISBN: 9789188777980
Förlag: Lära Förlag
Format: Bok
Språk: Svenska
MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP är ett basläromedel för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri?. Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera. OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial. FÖR VEM? Materialet är framtaget för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri.? Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP är ett basläromedel för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri?. Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera. OM SERIEN MÅLTIDS- OCH BRANSCHKUNSKAP Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial. FÖR VEM? Materialet är framtaget för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri.? Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Ny bok
608 kr639 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
608 kr639 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)