Måltids- och branschkunskap; Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem; 2020
Begagnad
-5%
Måltids- och branschkunskap; Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem; 2020
Begagnad
-5%

Måltids- och branschkunskap

av Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem

  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789188777980
  • Förlag: Lära Förlag
  • Format: Bok
  • Språk: Svenska

Om boken

Höstterminen 2025 träder reformen Gy25 i kraft för alla nya elever på gymnasial nivå. Gymnasiekurserna ersätts av ämnen, med ny struktur och ett nytt centralt innehåll. För dig som arbetar i anpassad gymnasieskola innebär det att innehållet i våra läromedel inte längre kommer svara direkt mot det centrala innehållet i ämnesplanerna. Att ta fram nya läromedel tar tid, och under en period kommer tyvärr bristen på aktuella basläromedel för den anpassade gymnasieskolan bli ännu större än den redan är. Vi gör allt för att hålla den tiden så kort som möjligt. Tills nya läromedel tagits fram kommer vi fortsätta erbjuda våra nuvarande yrkesmaterial ihop med ett PDF-dokument som visar hur du som lärare behöver anpassa materialet för att undervisningen ska passa de nya ämnena. Länk till PDF-dokumenten för detta läromedel hittar du HÄR! Ett nytt uppdaterat läromedel ges ut under 2027. Måltids- och branschkunskap är ett basläromedel för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri?. Boken behandlar verksamheter och yrken inom restaurang, bageri, konditori och café. Den ger eleven kunskap om redskap och metoder som används vid arbete inom de olika verksamheterna. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som ger eleven möjlighet att repetera och diskutera. Om serien Måltids- och branschkunskap Läromedlet finns både som den tryckta boken Måltids- och branschkunskap och som interaktiv digital bok, under namnet Måltids- och branschkunskap digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt. Till den tryckta boken finns Måltids- och branschkunskap lärarwebb med lärarhandledning, frågesport, ordlista som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens. Vid köp av Måltids- och branschkunskap digital ingår allt lärarmaterial. För vem? Materialet är framtaget för kursen ?Måltids- och branschkunskap? i den anpassade gymnasieskolans program ?Hotell, restaurang och bageri". Det passar även elever på komvux som anpassad utbildning, samt andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Måltids- och branschkunskap (2020)

I mars 2020 släpptes boken Måltids- och branschkunskap skriven av Eina Linder, Åse Lundén-Welden, Peter Cederhem. Den är skriven på svenska djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Lära Förlag.

Köp boken Måltids- och branschkunskap på Studentapan och spara uppåt 5% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Måltids- och branschkunskap

Harvard

Linder, E., Lundén-Welden, Å. & Cederhem, P. (2020). Måltids- och branschkunskap. Lära Förlag.

Oxford

Linder, Eina, Lundén-Welden, Åse & Cederhem, Peter, Måltids- och branschkunskap (Lära Förlag, 2020).

APA

Linder, E., Lundén-Welden, Å., & Cederhem, P. (2020). Måltids- och branschkunskap. Lära Förlag.

Vancouver

Linder E, Lundén-Welden Å, Cederhem P. Måltids- och branschkunskap. Lära Förlag; 2020.