Mannerströms skaldjur; Leif Mannerström, Jesper Lindberg; 2012
Mannerströms skaldjur; Leif Mannerström, Jesper Lindberg; 2012

Mannerströms skaldjurUpplaga 3

av Leif Mannerström, Jesper Lindberg

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789113050218
  • Sidor: 255 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

"Vi har fantastiska skaldjur i Sverige. Så det är klart att det är gott!" I Mannerströms skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser. Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström! Boken utkom i original 2008.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mannerströms skaldjur (2012)

I november 2012 släpptes boken Mannerströms skaldjur skriven av Leif Mannerström, Jesper Lindberg. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 255 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mannerströms skaldjur på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mannerströms skaldjur (Upplaga 3)

Harvard

Mannerström, L. & Lindberg, J. (2012). Mannerströms skaldjur. 3:e uppl. Norstedts.

Oxford

Mannerström, Leif & Lindberg, Jesper, Mannerströms skaldjur, 3 uppl. (Norstedts, 2012).

APA

Mannerström, L., & Lindberg, J. (2012). Mannerströms skaldjur (3:e uppl.). Norstedts.

Vancouver

Mannerström L, Lindberg J. Mannerströms skaldjur. 3:e uppl. Norstedts; 2012.