Mannerströms viltkokbok; Leif Mannerström; 2012
Mannerströms viltkokbok; Leif Mannerström; 2012

Mannerströms viltkokbokUpplaga 2

av Leif Mannerström

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789113040936
  • Sidor: 254 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

"Det är bara att ta av sig hatten, för Mannerström har gjort det igen - skapat en fantastisk kokbok med mat som väcker lust och bilder som skapar begär." Restaurangvärlden Leif Mannerströms bästa recept för allt från skogens och ängarnas skafferi. Boken är en kulinarisk guldgruva för alla som älskar vilt på tallriken - jägare eller inte. Detta är Leif Mannerströms tredje stora bok om den svenska maten. Först om traditionen i Husmanskonst (2006), sedan om havets goda i Mannerströms skaldjur (2008) och slutligen det bästa från skog och mark: Mannerströms viltkokbok (2009), nu i kartonnage. "Jag är ingen erfaren jägare, men jag är en erfaren kock. Jag tar tillvara allting på viltet. Och det finns så mycket gott att laga!" I Mannerströms viltkokbok finns recept på det svenska viltet. Här finns mästerkockens recept på älg, rådjur, hjort, vildsvin, hare, and, gås, fasan ... Allt som svenska jägare jagar, fäller, styckar, bär hem, fryser in och ska laga till. Men boken är också för alla dem som inte jagar själva men som älskar vilt på tallriken. För alla som älskar att vistas i naturen utan bössa, och som köper viltköttet i affären eller saluhallen. Teamet runt Leif Mannerström är samma som i bästsäljarna Husmanskonst och Mannerströms skaldjur. Lika vidunderligt vackra matbilder, samt foton från skog och mark. Och naturligtvis bilder när Leif är på pass ute i skogen, eller när han lagar en vindpinad måltid för jaktlaget.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mannerströms viltkokbok (2012)

I augusti 2012 släpptes boken Mannerströms viltkokbok skriven av Leif Mannerström. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 254 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mannerströms viltkokbok på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mannerströms viltkokbok (Upplaga 2)

Harvard

Mannerström, L. (2012). Mannerströms viltkokbok. 2:a uppl. Norstedts.

Oxford

Mannerström, Leif, Mannerströms viltkokbok, 2 uppl. (Norstedts, 2012).

APA

Mannerström, L. (2012). Mannerströms viltkokbok (2:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Mannerström L. Mannerströms viltkokbok. 2:a uppl. Norstedts; 2012.