Matlagning; J-E Hallberg, A Hjelmberg; 2001
1 säljare

Matlagning Upplaga 1

av J-E Hallberg, A Hjelmberg
För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.

I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.

Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.

I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.

Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2001
ISBN: 9789124164065
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 370 st
För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.

I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.

Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.

I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.

Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Begagnad bok
275 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
275 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar