Mikaku. Den japanska kokboken; Yukiko Duke, Eiko Duke; 2001
Mikaku. Den japanska kokboken; Yukiko Duke, Eiko Duke; 2001

Mikaku. Den japanska kokboken

av Yukiko Duke, Eiko Duke

  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789146177470
  • Sidor: 208 st
  • Förlag: Wahlström & Widstrand
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Det här är en kokbok som inte bara lär ut hur man lagar japansk mat, utan också berättar om japansk kultur och om japanska tänkesätt och traditioner. Ett lands matkultur avslöjar ofta mycket om dess historia och nationalkaraktär. Genom att läsa och använda boken får man en inblick i japansk livskänsla och estetik. Yukiko Duke är kulturskribent och översättare och har tillsammans med sin japanska mamma Eiko skrivit en inspirerande kokbok med massor av läckra och lättlagade recept. Dessa ingår i det traditionella japanska köket och har lagats i generationer tillbaka i Eikos familj. De flesta ingredienser går att få tag på i vanliga svenska mataffärer.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mikaku. Den japanska kokboken (2001)

I mars 2001 släpptes boken Mikaku. Den japanska kokboken skriven av Yukiko Duke, Eiko Duke. Den är skriven på svenska och består av 208 sidor. Förlaget bakom boken är Wahlström & Widstrand som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mikaku. Den japanska kokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mikaku. Den japanska kokboken

Harvard

Duke, Y. & Duke, E. (2001). Mikaku. Den japanska kokboken. Wahlström & Widstrand.

Oxford

Duke, Yukiko & Duke, Eiko, Mikaku. Den japanska kokboken (Wahlström & Widstrand, 2001).

APA

Duke, Y., & Duke, E. (2001). Mikaku. Den japanska kokboken. Wahlström & Widstrand.

Vancouver

Duke Y, Duke E. Mikaku. Den japanska kokboken. Wahlström & Widstrand; 2001.