Mjölkkor; Christer Bergsten...; 2000

Mjölkkor Upplaga 3

av Christer Bergsten...
Kunskap är nyckeln till framtidens mjölkproduktion. En väg till denna kunskap är boken Mjölkkor som nu är uppdaterad och anpassad till de nya förutsättningarna i lantbruket. Här ges fakta om biologi, näringsfysiologi, utfodring, ekonomi, djurhälsovård, avel och kvalitetskunnande som alla är viktiga delar i mjölkproduktionen. Boken har flera funktioner. Dels är den ett led i utbildningen i mjölkproduktion, dels fungerar den som ett uppslagsverk för den som står inför en fråga eller ett problem.Mjölkkor är till för dig som arbetar med kor och behöver veta mer! Utgiven i samarbete med Svensk Mjölk
Författare:
Christer Bergsten, Gunilla Bratt, Bengt Everitt, Anders H Gustafsson, Hans Gustafsson, Charlotte Hallén-Sandgren, Ann Christin Olsson, Sven-Ove Olsson, Kerstin Plym Forshell och Lena Widebeck.
Kunskap är nyckeln till framtidens mjölkproduktion. En väg till denna kunskap är boken Mjölkkor som nu är uppdaterad och anpassad till de nya förutsättningarna i lantbruket. Här ges fakta om biologi, näringsfysiologi, utfodring, ekonomi, djurhälsovård, avel och kvalitetskunnande som alla är viktiga delar i mjölkproduktionen. Boken har flera funktioner. Dels är den ett led i utbildningen i mjölkproduktion, dels fungerar den som ett uppslagsverk för den som står inför en fråga eller ett problem.Mjölkkor är till för dig som arbetar med kor och behöver veta mer! Utgiven i samarbete med Svensk Mjölk
Författare:
Christer Bergsten, Gunilla Bratt, Bengt Everitt, Anders H Gustafsson, Hans Gustafsson, Charlotte Hallén-Sandgren, Ann Christin Olsson, Sven-Ove Olsson, Kerstin Plym Forshell och Lena Widebeck.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 2000
ISBN: 9789127353008
Förlag: Natur & Kultur
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 246 st
Kunskap är nyckeln till framtidens mjölkproduktion. En väg till denna kunskap är boken Mjölkkor som nu är uppdaterad och anpassad till de nya förutsättningarna i lantbruket. Här ges fakta om biologi, näringsfysiologi, utfodring, ekonomi, djurhälsovård, avel och kvalitetskunnande som alla är viktiga delar i mjölkproduktionen. Boken har flera funktioner. Dels är den ett led i utbildningen i mjölkproduktion, dels fungerar den som ett uppslagsverk för den som står inför en fråga eller ett problem.Mjölkkor är till för dig som arbetar med kor och behöver veta mer! Utgiven i samarbete med Svensk Mjölk
Författare:
Christer Bergsten, Gunilla Bratt, Bengt Everitt, Anders H Gustafsson, Hans Gustafsson, Charlotte Hallén-Sandgren, Ann Christin Olsson, Sven-Ove Olsson, Kerstin Plym Forshell och Lena Widebeck.
Kunskap är nyckeln till framtidens mjölkproduktion. En väg till denna kunskap är boken Mjölkkor som nu är uppdaterad och anpassad till de nya förutsättningarna i lantbruket. Här ges fakta om biologi, näringsfysiologi, utfodring, ekonomi, djurhälsovård, avel och kvalitetskunnande som alla är viktiga delar i mjölkproduktionen. Boken har flera funktioner. Dels är den ett led i utbildningen i mjölkproduktion, dels fungerar den som ett uppslagsverk för den som står inför en fråga eller ett problem.Mjölkkor är till för dig som arbetar med kor och behöver veta mer! Utgiven i samarbete med Svensk Mjölk
Författare:
Christer Bergsten, Gunilla Bratt, Bengt Everitt, Anders H Gustafsson, Hans Gustafsson, Charlotte Hallén-Sandgren, Ann Christin Olsson, Sven-Ove Olsson, Kerstin Plym Forshell och Lena Widebeck.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)