Modern asiatisk mat; Peter Lindgren, Erik Videgård; 2007
Modern asiatisk mat; Peter Lindgren, Erik Videgård; 2007

Modern asiatisk matUpplaga 2

av Peter Lindgren, Erik Videgård

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789100113582
  • Sidor: 159 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna. Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Modern asiatisk mat (2007)

I april 2007 släpptes boken Modern asiatisk mat skriven av Peter Lindgren, Erik Videgård. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 159 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Modern asiatisk mat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Modern asiatisk mat (Upplaga 2)

Harvard

Lindgren, P. & Videgård, E. (2007). Modern asiatisk mat. 2:a uppl. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Lindgren, Peter & Videgård, Erik, Modern asiatisk mat, 2 uppl. (Albert Bonniers Förlag, 2007).

APA

Lindgren, P., & Videgård, E. (2007). Modern asiatisk mat (2:a uppl.). Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Lindgren P, Videgård E. Modern asiatisk mat. 2:a uppl. Albert Bonniers Förlag; 2007.