Nya mat för liv och lust; Gunilla Lindeberg, Margit Eliasson; 2000
Nya mat för liv och lust; Gunilla Lindeberg, Margit Eliasson; 2000

Nya mat för liv och lust

av Gunilla Lindeberg, Margit Eliasson

  • Utgiven: 2000
  • ISBN: 9789100569723
  • Sidor: 336 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Nu är den här! Den efterlängtade NYA Mat för liv och lust. En inspirerande och läckert illustrerad kokbok för alla som tycker om god mat ¿ nu omarbetad och utökad med många nya recept. Att äta vettigt är grundförutsättningen för att vi ska må bra och vara friska, inte mindre viktigt är att ätandet är lustbetonat. Trevligt nog går det att kombinera. Dietisterna Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg ger här recept på näringsriktig mat, mat som man äter med glädje och som samtidigt ger positiva effekter på hälsan. Särskilt viktigt är det för den som vill förebygga eller har diabetes, höga blodfetter, högt blodtryck eller övervikt. Det gäller att göra små, men bestående förändringar som man trivs med och som skapar välbefinnande. I boken ingår en faktadel och råd om vad var och en som vill må bra bör tänka på. Boken innehåller ca 110, delvis nytagna färgfotografier av Holger Edström.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Nya mat för liv och lust (2000)

I mars 2000 släpptes boken Nya mat för liv och lust skriven av Gunilla Lindeberg, Margit Eliasson. Den är skriven på svenska och består av 336 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Nya mat för liv och lust på Studentapan och spara pengar.

Referera till Nya mat för liv och lust

Harvard

Lindeberg, G. & Eliasson, M. (2000). Nya mat för liv och lust. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Lindeberg, Gunilla & Eliasson, Margit, Nya mat för liv och lust (Albert Bonniers Förlag, 2000).

APA

Lindeberg, G., & Eliasson, M. (2000). Nya mat för liv och lust. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Lindeberg G, Eliasson M. Nya mat för liv och lust. Albert Bonniers Förlag; 2000.