Vår kokbok; Sara Begner; 2013
3 säljare

Vår kokbok Upplaga 26

av Sara Begner
Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.

Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.

Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!
Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.

Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.

Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!
Upplaga: 26e upplagan
Utgiven: 2013
ISBN: 9789113051000
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 882 st
Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.

Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.

Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!
Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.

Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.

Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!
Begagnad bok
225 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
225 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar