Våra drycker till vardags och till fest; B W Johansson; 2000
Våra drycker till vardags och till fest; B W Johansson; 2000

Våra drycker till vardags och till festUpplaga 1

av B W Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2000
  • ISBN: 9789172039681
  • Sidor: 264 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

En utförlig bok om våra drycker. Här avhandlas dryckernas systematik, vatten, rappakalja och andra drycker, hur folk drack på 1700-talet, dryckernas folklore, dryckerna som näringskälla, mjölk som dryck, om kaffe, te och choklad som medicin och njutningsmedel, traditionell bryggning av öl och dricka, moderna trender inom vinhanteringen, alkohol och hälsa, alkoholpolitik, dryckesjuridik m.m. En uttömmande studie om drycker, med andra ord. Ett flertal framstående experter och skribenter ingår, som Nils-Arvid Bringéus, Jan-Öjvind Svahn och Lars Elgklou. Redaktörer är etnologen Anders Salomonsson i Lund och professor Bengt W Johansson, Malmö.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Våra drycker till vardags och till fest (2000)

I november 2000 släpptes boken Våra drycker till vardags och till fest skriven av B W Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 264 sidor. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Våra drycker till vardags och till fest på Studentapan och spara pengar.

Referera till Våra drycker till vardags och till fest (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, B. W. (2000). Våra drycker till vardags och till fest. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Johansson, B W, Våra drycker till vardags och till fest, 1 uppl. (Carlsson, 2000).

APA

Johansson, B. W. (2000). Våra drycker till vardags och till fest (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Johansson BW. Våra drycker till vardags och till fest. 1:a uppl. Carlsson; 2000.