Antagningsdatum Höstterminen 2024: Viktiga Svarsdagar och Råd

1 minuters läsning
Kalender över viktiga datum för framtida studenter

Hej där, blivande studenter!

Vi förstår att ni är ivriga att få veta om ni har blivit antagna till era önskade program eller kurser för höstterminen 2024. Ingen anledning till oro, vi är här för att förse er med all nödvändig information och försäkra er om att ni har allt under kontroll.

Låt oss dyka in i de viktiga datumen för antagningsbeskeden för höstterminen.

11 juli 2024: Antagningsbesked med svarskrav

Det första antagningsbeskedet kommer den 11 juli. Detta är dagen då du får reda på om du har blivit antagen till något av dina val. Det är viktigt att noggrant läsa igenom detta besked, eftersom det också kommer att innehålla ett svarskrav. Om du har blivit antagen till en utbildning, är det avgörande att du bekräftar din plats för att inte förlora den.

19 juli 2024: Sista svarsdag

Den 19 juli är sista dagen för dig att svara på ditt antagningsbesked. Det är viktigt att ge ett svar, oavsett om beskedet var positivt eller negativt. Om du inte svarar, riskerar du att förlora din plats. Så markera detta datum i din kalender.

25 juli 2024: Andra antagningsbeskedet

För de som inte fick en plats i den första antagningsrundan, eller för dig som står på reservplats, kommer det andra antagningsbeskedet den 25 juli. Det finns fortfarande en chans att få en plats, så håll ögonen öppna!

Antagningsprocessen kan kännas komplicerad och stressande, men kom ihåg att det finns många resurser och stöd för dig. Oavsett utfallet av ditt antagningsbesked finns det många möjligheter som väntar.

Var tålmodig, förbered dig på alla möjliga utfall och kom ihåg att detta kan vara början på en spännande resa.

Studentapan önskar er all lycka med era ansökningar!

2024-01-26