När Kommer Antagningsbeskeden inför Vårterminen 2024: Viktiga datum hittar du här!

1 minuters läsning

Hej där, framtida studenter!

Vi förstår att väntan på att få veta om du har kommit in på ditt drömprogram eller -kurs kan vara nervpirrande. Men oroa dig inte, vi är här för att ge dig all nödvändig information och försäkra dig om att processen är under kontroll. Vi ska prata om de viktiga datumen för antagningsbeskeden inför vårterminen 2024.

För att kunna planera din tid och minska stressen under denna period, är det viktigt att hålla reda på några nyckeldatum.

11 december 2023: Antagningsbesked med svarskrav

Det första antagningsbeskedet kommer den 11 december. Då kommer du att få reda på om du har blivit antagen till något av dina val. Det är viktigt att du läser igenom detta besked noggrant, eftersom det även kommer att innehålla ett svarskrav. Om du har blivit antagen till en utbildning, behöver du bekräfta din plats för att säkerställa att den inte går förlorad.

18 december 2023: Sista svarsdag

Kom ihåg att den 18 december är den sista dagen för dig att svara på ditt antagningsbesked. Oavsett om ditt besked var positivt eller negativt, bör du ge ett svar. Om du inte svarar, kan du förlora din plats, så se till att märka detta datum i din kalender.

21 december 2023: Andra antagningsbeskedet

För dem som inte fick en plats under den första antagningsrundan, eller om du står på reservplats, kommer det andra antagningsbeskedet den 21 december. Håll ögonen öppna, eftersom du fortfarande har chans att få en plats!

Antagningsprocessen kan vara komplicerad och lite skrämmande, men kom ihåg att det finns resurser tillgängliga för dig. Oavsett utfallet av ditt antagningsbesked, kommer du att ha flera möjligheter framför dig. Ha tålamod, förbered dig för alla scenarier och kom ihåg att det är kanske bara början på din resa.

Följ den här bloggen för fler uppdateringar och råd om studentlivet. Vi är här för att stödja dig genom hela din utbildningsresa.

Lycka till med din ansökan!

2023-07-27