Ångkoka; Hélène Bodin; 2002
Ångkoka; Hélène Bodin; 2002

ÅngkokaUpplaga 1

av Hélène Bodin

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2002
  • ISBN: 9789197422161
  • Sidor: 138 st
  • Förlag: Zenariod
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Grönsaker, fisk, kyckling, kött eller desserter, allt kan tillagas i ångkokaren med utmärkt resultat. Boken innehåller recept för alla smakriktningar, årstider och plånböcker. Den ger tydliga metodbeskrivningar för hur olika råvaror kan tillredas, idéer till variationer, olika sätt att ångkoka och tabeller med koktider. 144 sidor läckra bilder och recept som väcker inspiration. Så enkelt att alla kan lyckas!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ångkoka (2002)

I januari 2002 släpptes boken Ångkoka skriven av Hélène Bodin. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 138 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Zenariod.

Köp boken Ångkoka på Studentapan och spara pengar.

Referera till Ångkoka (Upplaga 1)

Harvard

Bodin, H. (2002). Ångkoka. 1:a uppl. Zenariod.

Oxford

Bodin, Hélène, Ångkoka, 1 uppl. (Zenariod, 2002).

APA

Bodin, H. (2002). Ångkoka (1:a uppl.). Zenariod.

Vancouver

Bodin H. Ångkoka. 1:a uppl. Zenariod; 2002.