Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor; Elisabeth Ekstrand Hemmingsson; 2003
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor; Elisabeth Ekstrand Hemmingsson; 2003

Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtorUpplaga 1

av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9789153424031
  • Sidor: 152 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor (2003)

I augusti 2003 släpptes boken Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor skriven av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 152 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor (Upplaga 1)

Harvard

Hemmingsson, E. E. (2003). Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor. 1:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Hemmingsson, Elisabeth Ekstrand, Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor, 1 uppl. (Massolit Förlag, 2003).

APA

Hemmingsson, E. E. (2003). Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor (1:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Hemmingsson EE. Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor. 1:a uppl. Massolit Förlag; 2003.