BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok; Josefine Gaude, Rickard Andersson; 2022
BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok; Josefine Gaude, Rickard Andersson; 2022

BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bokUpplaga 1

av Josefine Gaude, Rickard Andersson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2022
  • ISBN: 9789198746730
  • Sidor: 169 st
  • Förlag: Gleerups Utbildning AB
  • Format: Spiralbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan. Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med boken Entreprenörskap, utöver att det finns avsnitt i varje kapitel som tar upp entreprenörskap ur ett specifikt restaurang- och livsmedelsperspektiv. Boken tar bland annat upp entreprenörskapets betydelse för företag och samhälle, ledarskap och grupprocesser, ekonomisk planering, idéutvecklingsprocesser, projektmetodik, marknadsföring, mötesteknik och presentationsteknik, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med. Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom entreprenöriella områden.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok (2022)

I mars 2022 släpptes boken BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok skriven av Josefine Gaude, Rickard Andersson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 169 sidor djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Gleerups Utbildning AB som har sitt säte i Malmö.

Köp boken BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok på Studentapan och spara pengar.

Referera till BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok (Upplaga 1)

Harvard

Gaude, J. & Andersson, R. (2022). BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok. 1:a uppl. Gleerups Utbildning AB.

Oxford

Gaude, Josefine & Andersson, Rickard, BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok, 1 uppl. (Gleerups Utbildning AB, 2022).

APA

Gaude, J., & Andersson, R. (2022). BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok (1:a uppl.). Gleerups Utbildning AB.

Vancouver

Gaude J, Andersson R. BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok. 1:a uppl. Gleerups Utbildning AB; 2022.