Celiaki : att inte tåla gluten; Jenny Ryltenius; 2015
Celiaki : att inte tåla gluten; Jenny Ryltenius; 2015

Celiaki : att inte tåla glutenUpplaga 3

av Jenny Ryltenius

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789188099167
  • Sidor: 32 st
  • Förlag: Gothia Fortbildning AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Celiaki – att inte tåla gluten vänder sig till dig som nyligen har fått din celiakidiagnos eller har någon i din närhet som fått det. I skriften får du kortfattad fakta om sjukdomen och konkreta råd och tips. Du får även ta del av andras erfarenheter av att leva med celiaki. En genomgång av glutenfria mjölsorter och recept är samlade i slutet, liksom en förteckning över ingredienser som kan skapa huvudbry för personer med celiaki.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Celiaki : att inte tåla gluten (2015)

I december 2015 släpptes boken Celiaki : att inte tåla gluten skriven av Jenny Ryltenius. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 32 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia Fortbildning AB som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Celiaki : att inte tåla gluten på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Celiaki : att inte tåla gluten (Upplaga 3)

Harvard

Ryltenius, J. (2015). Celiaki : att inte tåla gluten. 3:e uppl. Gothia Fortbildning AB.

Oxford

Ryltenius, Jenny, Celiaki : att inte tåla gluten, 3 uppl. (Gothia Fortbildning AB, 2015).

APA

Ryltenius, J. (2015). Celiaki : att inte tåla gluten (3:e uppl.). Gothia Fortbildning AB.

Vancouver

Ryltenius J. Celiaki : att inte tåla gluten. 3:e uppl. Gothia Fortbildning AB; 2015.