Champagne : kunskap ger mersmak; Andreas Kjörling; 2012
Champagne : kunskap ger mersmak; Andreas Kjörling; 2012

Champagne : kunskap ger mersmakUpplaga 1

av Andreas Kjörling

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789186287252
  • Sidor: 93 st
  • Förlag: Grenadine
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Champagne kunskap ger mersmak ger på ett informativt sätt kunskap om den fantastiska drycken champagne. I ett hanterligt format kan du läsa om dryckens och regionens historia. Läs om handeln mellan druvodlare och producenter, tillverkningens olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna ädla dryck. I boken behandlas även inköp av champagne, hur den bäst kombineras med mat och hur man serverar den på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Boken lär dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Champagne kunskap ger mersmak är boken som hjälper den champagneintresserade att ta första steget men den innehåller även information för den vane provaren som vill förstå bakgrunden. Andreas Kjörling är sommelier och författare. Hans karriär i gastronomins värld började för snart 20 år sedan på en krog i Uppsala. När han några år senare arbetade på anrika Grand Hôtel i Stockholm vaknade vinintresset, något som gav upphov till sommelier­studier på Restaurangakademien. Idag har Andreas mer än tio år bakom sig som mycket upp­skattad föredragshållare och skribent. Hans debut som författare 2004 har inneburit många resor vinvärlden runt och gett honom inte bara stora kunskaper utan även många intressanta historier. Succéboken Det italienska vinet blev nominerad till World Cook Book Award och har sålt i mer än tiotusen exemplar. Sedan dess har han skrivit böckerna En handbok vin, Det sydafrikanska vinet, Vin kunskap ger mersmak och är nu aktuell med sin nya bok Champagne kunskap ger mersmak. Utöver vin utgör mat, språk och foto stora intressen i Andreas liv. Andreas kan du följa på facebook.com/kjorlingwine.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Champagne : kunskap ger mersmak (2012)

I maj 2012 släpptes boken Champagne : kunskap ger mersmak skriven av Andreas Kjörling. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 93 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Grenadine.

Köp boken Champagne : kunskap ger mersmak på Studentapan och spara pengar.

Referera till Champagne : kunskap ger mersmak (Upplaga 1)

Harvard

Kjörling, A. (2012). Champagne : kunskap ger mersmak. 1:a uppl. Grenadine.

Oxford

Kjörling, Andreas, Champagne : kunskap ger mersmak, 1 uppl. (Grenadine, 2012).

APA

Kjörling, A. (2012). Champagne : kunskap ger mersmak (1:a uppl.). Grenadine.

Vancouver

Kjörling A. Champagne : kunskap ger mersmak. 1:a uppl. Grenadine; 2012.