Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk; Elisabeth Johansson; 2015
Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk; Elisabeth Johansson; 2015

Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk

av Elisabeth Johansson

  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789174244847
  • Sidor: 144 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att laga mat utan gluten och mjölkprodukter är lätt, och dessutom är det fantastiskt fräscht och gott. Vad sägs till exempel om att börja dagen med en svartvinbärssmoothie med havremjölk, en rödbetsburgare med avokado och groddar till lunch, en zucchinipasta med krabba i curry till middag och avsluta dagen med en glutenfri citronmarängpaj? Det är en växande trend att välja bort gluten, mjölkprodukter och vitt socker, även om man inte är intolerant eller allergisk. Många upplever att de mår bättre, känner sig piggare och slankare genom att äta ren mat. Svenska celiakiförbundet uppskattar att 200 000 personer är glutenintoleranta utan att ha fått någon diagnos, så kanske är det många som är känsliga för gluten utan att veta om det. Elisabeth bjuder på friska smoothies och juicer, nya frukostar och mellanmål samt bröd bakat på nytt sätt. Här finns även ordentliga måltider, vegan, fisk och skaldjur, fågel och kött – samtliga innehåller en stor mängd grönt och är proppade med nyttigheter. Dessutom smarriga efterrätter och nyttigt godis att njuta av med gott samvete.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk (2015)

I augusti 2015 släpptes boken Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk skriven av Elisabeth Johansson. Den är skriven på svenska och består av 144 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk på Studentapan och spara pengar.

Referera till Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk

Harvard

Johansson, E. (2015). Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk. Bonnier Fakta.

Oxford

Johansson, Elisabeth, Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk (Bonnier Fakta, 2015).

APA

Johansson, E. (2015). Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk. Bonnier Fakta.

Vancouver

Johansson E. Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk. Bonnier Fakta; 2015.