Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna; Zihua Liu; 1994
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna; Zihua Liu; 1994

Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna

av Zihua Liu

  • Utgiven: 1994
  • ISBN: 9789153415633
  • Sidor: 277 st
  • Förlag: Ica
  • Språk: Svenska

Om boken

1994 släpptes boken Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna skriven av Zihua Liu. Den är skriven på svenska och består av 277 sidor. Förlaget bakom boken är Ica.

Köp boken Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna

Harvard

Liu, Z. (1994). Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna. Ica.

Oxford

Liu, Zihua, Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna (Ica, 1994).

APA

Liu, Z. (1994). Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna. Ica.

Vancouver

Liu Z. Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna. Ica; 1994.