Det vilda köket; Rune Kalf-Hansen, Lisen Sundgren; 2014
Det vilda köket; Rune Kalf-Hansen, Lisen Sundgren; 2014

Det vilda köketUpplaga 1

av Rune Kalf-Hansen, Lisen Sundgren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789174243543
  • Sidor: 191 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina favoriter bland allt det ätbara från naturen, och kocken Rune Kalf-Hansen har skapat recept där det vilda får en naturlig plats i soppor, sallader, grytor, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. Året runt bjuder den vilda naturen på sådant som går att äta. Mycket hittar man lätt runt knuten eller i närmsta skog. Rönnbär och nässlor känner nog de flesta till, men hur många vet hur kärleksört, sommargyllen, våtarv och tusensköna smakar? Allt som krävs för att ta del av detta dolda skafferi är att man öppnar ögonen och tar sig tid att plocka. Då får man också tillträde till en ny smakvärld, något som lyxkrogarnas kockar redan har upptäckt. Så plocka in det vilda i ditt kök. Blanda till en älgörtsmajonnäs eller rölleksolja, lägg almfrukter i pastan, krydda vardagsköttbullarna med svinmålla och backtimjan eller ta in höstens smaker och servera en festrätt som biff Rydberg med vild pepparrot, kirskål och rårörda rönnbär.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Det vilda köket (2014)

I mars 2014 släpptes boken Det vilda köket skriven av Rune Kalf-Hansen, Lisen Sundgren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 191 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Det vilda köket på Studentapan och spara uppåt 19% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Det vilda köket (Upplaga 1)

Harvard

Kalf-Hansen, R. & Sundgren, L. (2014). Det vilda köket. 1:a uppl. Bonnier Fakta.

Oxford

Kalf-Hansen, Rune & Sundgren, Lisen, Det vilda köket, 1 uppl. (Bonnier Fakta, 2014).

APA

Kalf-Hansen, R., & Sundgren, L. (2014). Det vilda köket (1:a uppl.). Bonnier Fakta.

Vancouver

Kalf-Hansen R, Sundgren L. Det vilda köket. 1:a uppl. Bonnier Fakta; 2014.