Fiskkokboken; ICA Provkök; 2007
Fiskkokboken; ICA Provkök; 2007

FiskkokbokenUpplaga 1

av ICA Provkök

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789153427957
  • Sidor: 192 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan den innehåller nyttiga fetter, bland annat omega 3, och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du att fisk är så enkelt att laga och variera? Fiskkokboken är en riktigt rejäl grundkokbok. Den berättar om olika fiskar och skaldjur, hur de ser ut, när de är bäst att äta, hur de rensas, fileas och tillagas för bästa resultat. Många steg-för-steg-bilder...

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fiskkokboken (2007)

I september 2007 släpptes boken Fiskkokboken skriven av ICA Provkök. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 192 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Fiskkokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fiskkokboken (Upplaga 1)

Harvard

Provkök, I. (2007). Fiskkokboken. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Provkök, ICA, Fiskkokboken, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2007).

APA

Provkök, I. (2007). Fiskkokboken (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Provkök I. Fiskkokboken. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2007.