Food chemistry; Owen R. Fennema; 1996
Begagnad
Food chemistry; Owen R. Fennema; 1996
Begagnad

Food chemistryUpplaga 3

av Owen R. Fennema

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 1996
  • ISBN: 9780824796914
  • Sidor: 1088 st
  • Förlag: Dekker
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

"Offers up-to-the-minute coverage of the chemical properties of major and minor food constituents, dairy products, and food tissues of plant and animal origin in a logically organized, step-by-step presentation ranging from simple to more complex systems. Third Edition furnishes completely new chapters on proteins, dispersions, enzymes, vitamins, minerals, animal tissue, toxicants, and pigments."

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food chemistry (1996)

1996 släpptes boken Food chemistry skriven av Owen R. Fennema. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 1088 sidor. Förlaget bakom boken är Dekker.

Köp boken Food chemistry på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Food chemistry (Upplaga 3)

Harvard

Fennema, O. R. (1996). Food chemistry. 3:e uppl. Dekker.

Oxford

Fennema, Owen R., Food chemistry, 3 uppl. (Dekker, 1996).

APA

Fennema, O. R. (1996). Food chemistry (3:e uppl.). Dekker.

Vancouver

Fennema OR. Food chemistry. 3:e uppl. Dekker; 1996.