Gott utan gluten; Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase; 2014
Gott utan gluten; Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase; 2014

Gott utan glutenUpplaga 1

av Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789163610509
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Pagina Förlags
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Delikata recept som garanterat är fria från gluten. Här bjuds på allt från härliga bakverk till läckra aptitretare, matiga huvudrätter och delikata desserter. Vad sägs om cookies med chokladchips, banankaka, cheescake, clubsandwich med kalkon och blåmögelost, hamburgare med cheddar, kalifornisk pizza, quiche med purjolök och rökt ankbröst, apelsinkaka med polenta, söta och salta muffins ... och mycket, mycket mer. Frédérique Jules, som författat boken, är själv glutenintolerant och vet att vardagen kan vara problematisk när det kommer till mat. Gott utan gluten erbjuder nya sätt att äta glutenfritt, allt enligt mottot att ge alla som lider av utanförskap på grund av matallergier nya och positiva erfarenheter.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gott utan gluten (2014)

I oktober 2014 släpptes boken Gott utan gluten skriven av Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Pagina Förlags.

Köp boken Gott utan gluten på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gott utan gluten (Upplaga 1)

Harvard

Jules, F., Lepoutre, J. & Yanase, M. (2014). Gott utan gluten. 1:a uppl. Pagina Förlags.

Oxford

Jules, Frédérique, Lepoutre, Jennifer & Yanase, Mitsuru, Gott utan gluten, 1 uppl. (Pagina Förlags, 2014).

APA

Jules, F., Lepoutre, J., & Yanase, M. (2014). Gott utan gluten (1:a uppl.). Pagina Förlags.

Vancouver

Jules F, Lepoutre J, Yanase M. Gott utan gluten. 1:a uppl. Pagina Förlags; 2014.