Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt; Mattias Larsson; 2015
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt; Mattias Larsson; 2015

Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med gröntUpplaga 1

av Mattias Larsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789155261665
  • Sidor: 122 st
  • Förlag: Bokförlaget Semic
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt (2015)

I mars 2015 släpptes boken Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt skriven av Mattias Larsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 122 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Semic.

Köp boken Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt på Studentapan och spara uppåt 17% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt (Upplaga 1)

Harvard

Larsson, M. (2015). Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt. 1:a uppl. Bokförlaget Semic.

Oxford

Larsson, Mattias, Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt, 1 uppl. (Bokförlaget Semic, 2015).

APA

Larsson, M. (2015). Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt (1:a uppl.). Bokförlaget Semic.

Vancouver

Larsson M. Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt. 1:a uppl. Bokförlaget Semic; 2015.