Grilla med Allt om Mat; Allt om mat; 2007
Grilla med Allt om Mat; Allt om mat; 2007

Grilla med Allt om MatUpplaga 1

av Allt om mat

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789151848679
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Prisma
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås! 2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006. Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer. Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför. Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar. Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Grilla med Allt om Mat (2007)

I maj 2007 släpptes boken Grilla med Allt om Mat skriven av Allt om mat. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Prisma.

Köp boken Grilla med Allt om Mat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Grilla med Allt om Mat (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2007). Grilla med Allt om Mat. 1:a uppl. Prisma.

Oxford

mat, Allt om, Grilla med Allt om Mat, 1 uppl. (Prisma, 2007).

APA

mat, A. om. (2007). Grilla med Allt om Mat (1:a uppl.). Prisma.

Vancouver

mat A om. Grilla med Allt om Mat. 1:a uppl. Prisma; 2007.