Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning; Karel Puhony; 1985
Begagnad
Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning; Karel Puhony; 1985
Begagnad

Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning

av Karel Puhony

  • Utgiven: 1985
  • ISBN: 9789177800262
  • Sidor: 224 st
  • Förlag: Nyblom
  • Språk: Svenska

Om boken

1985 släpptes boken Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning skriven av Karel Puhony. Den är skriven på svenska och består av 224 sidor. Förlaget bakom boken är Nyblom.

Köp boken Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning

Harvard

Puhony, K. (1985). Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning. Nyblom.

Oxford

Puhony, Karel, Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning (Nyblom, 1985).

APA

Puhony, K. (1985). Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning. Nyblom.

Vancouver

Puhony K. Hälsoriktig konservering: inkokning, inläggning, saftning, jäsning, torkning, insaltning, frysning, rökning. Nyblom; 1985.