Ida och tårtan : att inte tåla gluten; Celiakiförbundet, Svenska; 2010
Ida och tårtan : att inte tåla gluten; Celiakiförbundet, Svenska; 2010

Ida och tårtan : att inte tåla glutenUpplaga 2

av Celiakiförbundet, Svenska

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789172057135
  • Sidor: 30 st
  • Förlag: Gothia
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Ida är en fräknig flicka som inte tål gluten. Hon är fem år, går på dagis och har en bästis som heter Stina. Stina förstår hur viktigt det är att Ida inte äter något som innehåller gluten. När Stina fyller år bakar därför hennes mamma en härlig födelsedagstårta utan gluten, så att också Ida kan smaka. Det är många barn i Sverige som får diagnosen celiaki varje år ? barn som fortsättningsvis måste leva på glutenfri kost. I boken om Ida kan glutenintoleranta barn känna igen sig. Dessutom får deras kompisar och andra barn en uppfattning om vad det innebär att inte tåla gluten. Boken är tänkt att läsas av barn och vuxna tillsammans hemma, på dagis, fritids, i förskoleklassen eller i väntrummet hos doktorn. Boken ges ut i samarbete med Svenska Celiakiförbundet .

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ida och tårtan : att inte tåla gluten (2010)

I mars 2010 släpptes boken Ida och tårtan : att inte tåla gluten skriven av Celiakiförbundet, Svenska. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 30 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia.

Köp boken Ida och tårtan : att inte tåla gluten på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Ida och tårtan : att inte tåla gluten (Upplaga 2)

Harvard

Celiakiförbundet & Svenska (2010). Ida och tårtan : att inte tåla gluten. 2:a uppl. Gothia.

Oxford

Celiakiförbundet & Svenska, Ida och tårtan : att inte tåla gluten, 2 uppl. (Gothia, 2010).

APA

Celiakiförbundet, & Svenska. (2010). Ida och tårtan : att inte tåla gluten (2:a uppl.). Gothia.

Vancouver

Celiakiförbundet, Svenska. Ida och tårtan : att inte tåla gluten. 2:a uppl. Gothia; 2010.