Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein; Birgitta Wahlman Laurell, Svenska celiakiförbundet; 2008
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein; Birgitta Wahlman Laurell, Svenska celiakiförbundet; 2008

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaproteinUpplaga 4

av Birgitta Wahlman Laurell, Svenska celiakiförbundet

  • Upplaga: 4e upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789172056268
  • Sidor: 111 st
  • Förlag: Gothia
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker - dels till den medvetna och intresserade konsumenten.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (2008)

I december 2008 släpptes boken Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein skriven av Birgitta Wahlman Laurell, Svenska celiakiförbundet. Det är den 4e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 111 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia.

Köp boken Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (Upplaga 4)

Harvard

Laurell, B. W. & celiakiförbundet, S. (2008). Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein. 4:e uppl. Gothia.

Oxford

Laurell, Birgitta Wahlman & celiakiförbundet, Svenska, Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein, 4 uppl. (Gothia, 2008).

APA

Laurell, B. W., & celiakiförbundet, S. (2008). Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (4:e uppl.). Gothia.

Vancouver

Laurell BW, celiakiförbundet S. Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein. 4:e uppl. Gothia; 2008.