Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar; Karin Bille, Annika Mogensen; 2012
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar; Karin Bille, Annika Mogensen; 2012

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockarUpplaga 1

av Karin Bille, Annika Mogensen

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789174690453
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Ordalaget Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin "Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen. Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten! I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.). Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept. Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt. Stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar (2012)

I augusti 2012 släpptes boken Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar skriven av Karin Bille, Annika Mogensen. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ordalaget Bokförlag.

Köp boken Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar (Upplaga 1)

Harvard

Bille, K. & Mogensen, A. (2012). Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar. 1:a uppl. Ordalaget Bokförlag.

Oxford

Bille, Karin & Mogensen, Annika, Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar, 1 uppl. (Ordalaget Bokförlag, 2012).

APA

Bille, K., & Mogensen, A. (2012). Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar (1:a uppl.). Ordalaget Bokförlag.

Vancouver

Bille K, Mogensen A. Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar. 1:a uppl. Ordalaget Bokförlag; 2012.