Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker; James Peterson; 2013
Begagnad
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker; James Peterson; 2013
Begagnad

Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningsteknikerUpplaga 1

av James Peterson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9783848007400
  • Sidor: 299 st
  • Förlag: H. F. Ullman Publishing
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker (2013)

I november 2013 släpptes boken Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker skriven av James Peterson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 299 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är H. F. Ullman Publishing.

Köp boken Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker (Upplaga 1)

Harvard

Peterson, J. (2013). Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker. 1:a uppl. H. F. Ullman Publishing.

Oxford

Peterson, James, Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker, 1 uppl. (H. F. Ullman Publishing, 2013).

APA

Peterson, J. (2013). Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker (1:a uppl.). H. F. Ullman Publishing.

Vancouver

Peterson J. Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker. 1:a uppl. H. F. Ullman Publishing; 2013.