Köksalmanack 2004; 2003
Köksalmanack 2004; 2003

Köksalmanack 2004

  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9789155231217
  • Sidor: 208 st
  • Förlag: Semic
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat. Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt... Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat. I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London. Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer. Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Köksalmanack 2004 (2003)

I oktober 2003 släpptes boken Köksalmanack 2004 . Den är skriven på svenska och består av 208 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Semic.

Köp boken Köksalmanack 2004 på Studentapan och spara pengar.

Referera till Köksalmanack 2004

Harvard

Anon. (2003). Köksalmanack 2004. Semic.

Oxford

Köksalmanack 2004 (Semic, 2003).

APA

Köksalmanack 2004. (2003). Semic.

Vancouver

Köksalmanack 2004. Semic; 2003.