Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker; Lisa Förare Winbladh, Margareta Schildt-Landgren; 2002
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker; Lisa Förare Winbladh, Margareta Schildt-Landgren; 2002

Krydda! Hårda kryddor, mjuka smakerUpplaga 1

av Lisa Förare Winbladh, Margareta Schildt-Landgren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2002
  • ISBN: 9789176089002
  • Sidor: 120 st
  • Förlag: Brombergs
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Välkomna till kryddskåpet, en skattkammare för oss som gillar aromatiska raffinerade smaker! Tuffa kryddor i form av frön, bark och rötter håller alltid måttet. Här hittar du 16 olika skatter som du kanske har hemma i skåpet och som du inte vet vad du ska göra med. Kryddorna är: anis, fänkål, kummin, senapsfrön, koriander, spiskummin, kanel, saffran, peppar, stjärnanis, enbär, vanilj, kardemumma, kryddnejlika, kryddpeppar och muskotnöt. Varje krydda har sitt avsnitt med en text om kryddan ifråga och ett antal recept på tilltugg, förrätter, huvudrätter, efterrätter och bakverk. Lisa Förare Winbladh är utbildad dietist och en väletablerad matskribent. Hon är författare till Festligt och smalt och Enkelt grönt (tillsammans med Malin Landqvist och Sanna Liedgren). Under våren har hon varit programledare i Köket i TV4.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker (2002)

I september 2002 släpptes boken Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker skriven av Lisa Förare Winbladh, Margareta Schildt-Landgren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 120 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Brombergs.

Köp boken Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker (Upplaga 1)

Harvard

Winbladh, L. F. & Schildt-Landgren, M. (2002). Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker. 1:a uppl. Brombergs.

Oxford

Winbladh, Lisa Förare & Schildt-Landgren, Margareta, Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker, 1 uppl. (Brombergs, 2002).

APA

Winbladh, L. F., & Schildt-Landgren, M. (2002). Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker (1:a uppl.). Brombergs.

Vancouver

Winbladh LF, Schildt-Landgren M. Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker. 1:a uppl. Brombergs; 2002.