Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes; Jeni Wright, Eric Treuille; 1997
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes; Jeni Wright, Eric Treuille; 1997

Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mesUpplaga 1

av Jeni Wright, Eric Treuille

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1997
  • ISBN: 9789119711823
  • Sidor: 343 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I september 1997 släpptes boken Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes skriven av Jeni Wright, Eric Treuille. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 343 sidor. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes (Upplaga 1)

Harvard

Wright, J. & Treuille, E. (1997). Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Wright, Jeni & Treuille, Eric, Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes, 1 uppl. (Norstedts, 1997).

APA

Wright, J., & Treuille, E. (1997). Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Wright J, Treuille E. Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes. 1:a uppl. Norstedts; 1997.