Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi; Leif Mannerström; 2011
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi; Leif Mannerström; 2011

Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushiUpplaga 1

av Leif Mannerström

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789113035369
  • Sidor: 120 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten! Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present! Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock. Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger. Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi (2011)

I september 2011 släpptes boken Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi skriven av Leif Mannerström. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 120 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi på Studentapan och spara pengar.

Referera till Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi (Upplaga 1)

Harvard

Mannerström, L. (2011). Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Mannerström, Leif, Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi, 1 uppl. (Norstedts, 2011).

APA

Mannerström, L. (2011). Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Mannerström L. Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi. 1:a uppl. Norstedts; 2011.