Livsmedels- och näringskunskap; Eina Linder, Peter Cederhem; 2024
endast ny

Livsmedels- och näringskunskap

av Eina Linder, Peter Cederhem
Livsmedels - och Näringskunskap är en lättläst och tydlig lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:- mat och näring- livsmedel från djur- och växtriket- specialkost- livsmedel och miljö- lagar och bestämmelser.Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.

Om serien Livsmedel- och näringskunskapLäromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap ? Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap ? Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.

För vem?Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Livsmedels - och Näringskunskap är en lättläst och tydlig lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:- mat och näring- livsmedel från djur- och växtriket- specialkost- livsmedel och miljö- lagar och bestämmelser.Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.

Om serien Livsmedel- och näringskunskapLäromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap ? Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap ? Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.

För vem?Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Utgiven: 2024
ISBN: 9789189454798
Förlag: Lära Förlag
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 161 st
Livsmedels - och Näringskunskap är en lättläst och tydlig lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:- mat och näring- livsmedel från djur- och växtriket- specialkost- livsmedel och miljö- lagar och bestämmelser.Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.

Om serien Livsmedel- och näringskunskapLäromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap ? Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap ? Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.

För vem?Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Livsmedels - och Näringskunskap är en lättläst och tydlig lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:- mat och näring- livsmedel från djur- och växtriket- specialkost- livsmedel och miljö- lagar och bestämmelser.Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.

Om serien Livsmedel- och näringskunskapLäromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap ? Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap ? Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.

För vem?Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
Ny bok
608 kr639 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
608 kr639 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)