Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll; Arne Ingemansson; 1995
Begagnad
Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll; Arne Ingemansson; 1995
Begagnad

Livsmedelshygien : för restauranger och storhushållUpplaga 3

av Arne Ingemansson

5.0 (1)

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 1995
  • ISBN: 9789170551390
  • Sidor: 171 st
  • Förlag: Sellin & partner i samverkan med Gästakademien
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Bästsäljande kunskapsbok om livsmedelshygien i restaurangnäringen. I boken behandlas alltifrån lagstiftningen på området till mikrobiologi, smittkällor, livsmedelsburna infektioner, matförgiftningar, arbetsplatsens hygien liksom den personliga hygienen etc. Arne Ingemansson har lång erfarenhet som gymnasielärare och är dessutom utbildad hälsovårdsinspektör.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll (1995)

1995 släpptes boken Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll skriven av Arne Ingemansson. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 171 sidor. Förlaget bakom boken är Sellin & partner i samverkan med Gästakademien.

Köp boken Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll (Upplaga 3)

Harvard

Ingemansson, A. (1995). Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll. 3:e uppl. Sellin & partner i samverkan med Gästakademien.

Oxford

Ingemansson, Arne, Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll, 3 uppl. (Sellin & partner i samverkan med Gästakademien, 1995).

APA

Ingemansson, A. (1995). Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll (3:e uppl.). Sellin & partner i samverkan med Gästakademien.

Vancouver

Ingemansson A. Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll. 3:e uppl. Sellin & partner i samverkan med Gästakademien; 1995.