Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll; Arne Ingemansson; 1995
1 säljare

Livsmedelshygien : för restauranger och storhushåll Upplaga 3

av Arne Ingemansson
Bästsäljande kunskapsbok om livsmedelshygien i restaurangnäringen. I boken behandlas alltifrån lagstiftningen på området till mikrobiologi, smittkällor, livsmedelsburna infektioner, matförgiftningar, arbetsplatsens hygien liksom den personliga hygienen etc.

Arne Ingemansson har lång erfarenhet som gymnasielärare och är dessutom utbildad hälsovårdsinspektör.
Bästsäljande kunskapsbok om livsmedelshygien i restaurangnäringen. I boken behandlas alltifrån lagstiftningen på området till mikrobiologi, smittkällor, livsmedelsburna infektioner, matförgiftningar, arbetsplatsens hygien liksom den personliga hygienen etc.

Arne Ingemansson har lång erfarenhet som gymnasielärare och är dessutom utbildad hälsovårdsinspektör.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 1995
ISBN: 9789170551390
Förlag: Sellin & partner i samverkan med Gästakademien
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 171 st
Bästsäljande kunskapsbok om livsmedelshygien i restaurangnäringen. I boken behandlas alltifrån lagstiftningen på området till mikrobiologi, smittkällor, livsmedelsburna infektioner, matförgiftningar, arbetsplatsens hygien liksom den personliga hygienen etc.

Arne Ingemansson har lång erfarenhet som gymnasielärare och är dessutom utbildad hälsovårdsinspektör.
Bästsäljande kunskapsbok om livsmedelshygien i restaurangnäringen. I boken behandlas alltifrån lagstiftningen på området till mikrobiologi, smittkällor, livsmedelsburna infektioner, matförgiftningar, arbetsplatsens hygien liksom den personliga hygienen etc.

Arne Ingemansson har lång erfarenhet som gymnasielärare och är dessutom utbildad hälsovårdsinspektör.
Begagnad bok
125 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
125 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar