5+ säljare
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer Upplaga 1
Grundläggande mikrobiologi är en översättning och syntes av två danska böcker Teoretisk mikrobiologi for laboratoriefolk och Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk. Den svenska upplagan har uppdaterats i samarbete mellan översättaren och författarna. De mer tillämpade kapitlen har anpassats efter svensk lagstiftning och svenska förhållanden.
Boken ger en grundläggande inblick i mikrobiologin och lämpar sig främst som introducerande litteratur i ämnet på högskole- och universitetsnivå.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2001
ISBN: 9789144015699
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 352 st
Grundläggande mikrobiologi är en översättning och syntes av två danska böcker Teoretisk mikrobiologi for laboratoriefolk och Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk. Den svenska upplagan har uppdaterats i samarbete mellan översättaren och författarna. De mer tillämpade kapitlen har anpassats efter svensk lagstiftning och svenska förhållanden.
Boken ger en grundläggande inblick i mikrobiologin och lämpar sig främst som introducerande litteratur i ämnet på högskole- och universitetsnivå.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
119 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.