Livsmedelsteknologi 3; Poul Erner Andersen; 1993
1 säljare

Livsmedelsteknologi 3 Upplaga 1

av Poul Erner Andersen
Animaliska livsmedel Livsmedelsteknologi består av tre delar. Denna tredje del behandlar animaliska livsmedel, där bl.a. kött (svin, nöt, fågel, fisk), mjölk och ägg ingår.Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Animaliska livsmedel Livsmedelsteknologi består av tre delar. Denna tredje del behandlar animaliska livsmedel, där bl.a. kött (svin, nöt, fågel, fisk), mjölk och ägg ingår.Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 1993
ISBN: 9789144317816
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 344 st
Animaliska livsmedel Livsmedelsteknologi består av tre delar. Denna tredje del behandlar animaliska livsmedel, där bl.a. kött (svin, nöt, fågel, fisk), mjölk och ägg ingår.Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Animaliska livsmedel Livsmedelsteknologi består av tre delar. Denna tredje del behandlar animaliska livsmedel, där bl.a. kött (svin, nöt, fågel, fisk), mjölk och ägg ingår.Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Begagnad bok
200 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 dagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
200 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 dagar