Mat och vin i Grekland : en resehandbok; Björn Peter Behrens, Maggie Vrba; 1998
Mat och vin i Grekland : en resehandbok; Björn Peter Behrens, Maggie Vrba; 1998

Mat och vin i Grekland : en resehandbokUpplaga 1

av Björn Peter Behrens, Maggie Vrba

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1998
  • ISBN: 9789113004105
  • Sidor: 315 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I juni 1998 släpptes boken Mat och vin i Grekland : en resehandbok skriven av Björn Peter Behrens, Maggie Vrba. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 315 sidor. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mat och vin i Grekland : en resehandbok på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Mat och vin i Grekland : en resehandbok (Upplaga 1)

Harvard

Behrens, B. P. & Vrba, M. (1998). Mat och vin i Grekland : en resehandbok. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Behrens, Björn Peter & Vrba, Maggie, Mat och vin i Grekland : en resehandbok, 1 uppl. (Norstedts, 1998).

APA

Behrens, B. P., & Vrba, M. (1998). Mat och vin i Grekland : en resehandbok (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Behrens BP, Vrba M. Mat och vin i Grekland : en resehandbok. 1:a uppl. Norstedts; 1998.